6.08.2007 г., 12:59 ч.

Омръзна ми 

  Поезия
785 0 10



                                                       Омръзна ми

                                        Омръзна ми да съм прилежна
                                        (по принцип съм човек-бунтар)
                                        Често събарям стената крепежна
                                         с основи дълбоки в мойта душа.


                                        Омръзна ми да бъда тъжна
                                         (по принцип съм весел човек)
                                        В гърдите усещам болка бодежна,
                                        но се усмихвам - нали съм човек.

                                        Омръзна ми вярна да бъда
                                        (вярвам само в моя Бог)
                                         Плесница по другата буза при нужда,
                                         единствено ще богоотдам. 

© Олга Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??