10.07.2013 г., 20:38 ч.

Омръзна ми! 

  Поезия » Гражданска
328 1 0

 

Омръзна ми!

Омръзна ми да ме забъркват
различни дребни хитреци...
И все авантите да търсят...
И да ни правят на глупци!

Край мене са на всяка крачка,
препълнен е светът със тях.
За тяхна сметка светът бачка.
Не се свенят  от своя грах!

О, само те ли са най-умни,
че бягат кански от труда?!
А бачкащите са безумни,
на плещите си със света?!

Че всичките почтени хора
си вадят хляба с труд и пот,
са глупави тъй да се борят,
вместо  и те  да закрадат!

А тия  долни антихристи
умират нас да ни крадат,
да диплят пачките нечисти,
когато другите заспят!


17.11.2011 г. София














© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??