11.11.2019 г., 1:22 ч.

Онази вечер и завинаги 

  Поезия » Любовна, Друга
341 0 2

Две жарки кафеви искри,

ще срещаш все сред тълпата.

Две любящи кафеви очи,

на твоята стара позната.

 

Изтръпват при всяко движение,

мислите бавно отплават.

Всеки поглед – пак поражение

и двете очи се предават.

 

Въоражен с огнестрелна китара,

смъртоносен спусък са струните.

Стреляш по всеки във бара,

летят бясно куршумите.

 

Отвън задава се тихо зората,

измества нощния мрак,

а в главата на твоята стара позната,

звучът думите: ,, Искам пак, и пак, и пак!"

 

 

© Лорийн Мусакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??