25.07.2015 г., 9:34 ч.  

Онова чувство 

  Поезия » Любовна
342 0 1

Тя обичаше и мразеше

онова чувство

час преди да го види

непознатия

който стоеше на онази

пейка

винаги

самотен

и не го беше грижа

за хората

за света

за нея.

 

А тя опитваше

ако знаете само

как опитваше

да бъде забелязана

от самотника

който беше твърде зает

да бъде самотен

за да допусне

хората

света

нея

до себе си.

 

Това чувство

на безразличие и

отхвърленост

от страна на самотния

единак

я дрогирваше

харесваше и да се опитва

да бъде достатъчно добра

за един самотник.

 

Постепенно

тя стана твърде заета

да бъде пристрастена

за да допусне

хората

света

него

до себе си

...

Ах, как обичах и мразех

онова чувство

на безразличие и отхвърленост.

Дрогира ме

само за да разбера

че дрогата не ми понася.

 

 

 

© Валентина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??