14.08.2012 г., 11:05 ч.

Онзи миг 

  Поезия » Друга
1097 0 8
 
И онзи миг, когато свършва полета.
Прекършва се в очите синева.
Ранена. Или изоставена,
приплакваща, притулена тъга.
И онзи миг, когато парят дланите.
Недокоснато различни.
И болят
протегнатите в мислите въздишки
към всеки неизтръгнат звук.
И раждане, от дъното, от нищото,
стремеж към въздух, непосипан с пръст.
Мигът, във който знаеш, че си никой.
И се изправяш, и намираш път.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??