Оооо, Ангел мой!
Тъй крехък...
Тъй жадуван блян...
Оооо, Ангел мой!
Тъй дивен...
Тъй попиващ в Душата ми стон...
Оооо, Ангел мой!
Тъй бурен...
Тъй вихрен Океан...
Океан на сласт и нежност тиха...
Оооо, Ангел мой!
Ти - цветно Сърце с аромат на папая...
Ти - уморено поле завито в пелена от омая...
Ти - Вятър идващ от север, но носещ във себе си Топлото...
Ти - сълза моя,
тръгнала да изучава лицето ми...
Оооо, Ангел мой!
Тъй искащ...
Тъй молещ...
Тъй викащ ме...
Мене...
(Едно реещо се из въздуха Пухче -
с Душа като фина дантела...
И коси в букли кадифени...)
Тъй викащ ме...
Мене...
Една жена полудива...
Една Мечта полужива...
Един Огън голям
В тяло горящо като хартия...
Не жена... не дявол, а просто Магия...
Оооо, Ангел мой!
Дишащ из лабиринта на моето време
И оставящ там не дъх на сяра, а аромат любовен - аромат на бадеми,
От който потрисам се цяла и трепери Сърцето съдбовно...
Оооо, Ангел мой!
Дай ми да ходя в следите от стъпките на нозете ти неми...
Дай ми парченце от дрехата, която покрива торса ти силен...
Дай ми белег от устните си, останал върху чаша - от тебе...
Дай ми прашинка - скрила се в джоба на сакото ти пълен с желания за мен,
( изписани малки листчета, които не смееш да изхвърлиш...)
... нито днес... нито утре... нито, в който и да е друг ден...
Оооо, Ангел мой!
Помитаща вълна от емоция жива!
Легло - постлано с мокра трева полепнала по кожата ми мека и бяла...
Ти - правещ ме тъй мила, тъй добра, тъй лъчиста...
И ставам само сълза,
Тръгнала да изучава лицето Ти чисто...
Оооо, Ангел мой!
Л- Е
http://www.vbox7.com/play:f965d830
© Л-Е Всички права запазени