20.06.2007 г., 12:58 ч.

Опарих се 

  Поезия
860 0 3
 

Като красива нощна пеперуда

кръжах над огъня..пламтях

опарих се..

каква забуда

а всъщност цяла изгорях..

Не се разкайвам

и не струва

сълзите си да пропилявам

с одеждата си бяла се сбогува

един мираж..

Зад себе си затварям

врата на мигове красиви

и тази с топлите прегръдки

целувките по устните лъжливи

и си отивам с плахи стъпки..

А огъня??

Навярно още там гори..

и чака нова пеперуда

от мене не останаха следи..

Отварям страницата друга..

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??