ОПАСНОСТ
За мен Америка е страшен враг,
защото тя флиртува със Исляма!
Не искам турците да дойдат пак
и българите да ги няма!...
Не е за мен туй вопъл на скептик...
Директно искам да ви кажа!
Веротърпимостта е евтин трик...
Аз искам да ви го покажа...
Ний знаем, че Ислямът е прочут
сред нас като най-войнстващата вяра...
И затова у нас поражда смут,
че той навсякъде война отваря...
И днеска всеки втори терорист
убива, за да насади Исляма,
и ний го гледаме с морала чист,
не виждайки, за нас че изход няма.
Нима Светът ни тъй е оглупял,
че нищо страшно във това не вижда?!
О, умният веднага би го спрял,
докато има някаква надежда.
Какъв е този глупав Толеранс!...
Аз моля, отворете си очите...
Не се надявайте на Пасианс...
На християнството се броят дните!
© Христо Славов Всички права запазени