10.01.2008 г., 17:06 ч.

Опис на шкафчето "Живот" 

  Поезия » Философска
698 0 6

 

 

Животът е това, което мислим.

Животът е това, което носим -

парченца прежълтели истини,

повехнали без отговор въпроси,

"добри" лъжи, заключени за после,

две - три усмивки за пред хора,

тъга, прекрачила душата боса,

в леглото ни - прегърбена умора.

Надежда в сектор "до поискване"

и вяра, че го има РАЯ.

Утеха до скръбта увиснала,

покой, че някой ни желае.

Добро, което ни напомня,

че глупавите сме на свършване.

че любовта е само кратък спомен,

че нямаме билет за връщане.

© Марияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??