Парченца луна.
Отражение на залез.
Сглобих си слънце.
***
Пушек от комин
рисува по небето.
Стълба нагоре.
***
Замръзна вода
в стария чайник.
Далечна пролет.
***
Дъжд по асфалта.
Канавки преливат от
грешни посоки.
© Мария Василева Всички права запазени