Sep 19, 2007, 9:17 AM

Опит за хайку 

  Poetry
453 0 6
 

 

Парченца луна.

Отражение на залез.

Сглобих си слънце.

 

***

Пушек от комин

рисува по небето.

Стълба нагоре.

 

***

Замръзна вода

в стария чайник.

Далечна пролет.

 

***

Дъжд по асфалта.

Канавки преливат от

грешни посоки.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??