16.10.2014 г., 18:23 ч.

Опит за хайку 

  Поезия » Гражданска
310 1 0

     ОПИТ ЗА ХАЙКУ

 

                     I

 

Порой, потоп, пострадали,

Милосърдие човешко.

Порой, потоп, пострадали,

Вината ненаказана, прикрита.

 

II

 

Интернет. Общуване без граници.

Възможности големи.

Интернет. Общуване без граници.

Ако го имаш.

 

      *      *

          *

Мисълта е като птица лека –

за миг долита и отлита надалеко.

Ще трябва аз мига да уловя,

та сътвореното от мен да съхраня.

© Мария Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??