3.02.2005 г., 16:15 ч.

ОПИТ ЗА ЛЕТЕНЕ 

  Поезия
850 0 0

ОПИТ ЗА ЛЕТЕНЕ

 

Сякаш съм мъничка птичка,

в самотно небе

дълго държанa в клетка,

плахо размахвам криле.

Въздухът трудно поемам

сякаш е бучица лед

трудно трохите приемам

и се оглеждам навред.

Сякаш съм мъничка птичка

в самотно небе,

лутам се, път не намирам

кой, как, какво, накъде?

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??