3.04.2019 г., 13:05 ч.

Опит за обнадеждаваща „танка“ 

  Поезия » Източни форми
353 0 1

„България ще
се възроди за чудо
и приказ“ - твърдят

 

господин Чỳдов ведно
с госпожа Приказньòва!

 

......................................................

 

алтернативно:

 

„България ще
се възкреси за чудо
и приказ“ - вярват

 

госпожа Приказньòва
ведно с господин Чỳдов!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стояне, това си е направо истински танк, който е на позиция " право мерене"! Който може да разбере, да разбере! А, който иска...
Предложения
: ??:??