6.06.2013 г., 10:20 ч.

Опитвам се да продължа 

  Поезия » Еротична
1304 1 1

Не можеш да ме разбереш. Не се опитвай.

Ще става все по-тъмно във ума ти.

Искам да ме съблечеш. Но ме изпитвай.

Усещай как треперя от дъха ти.

Не искам друго. Само да ме галиш.

И всеки сантиметър кожа да настръхне.

Не искам много. И да ме оставиш,

сърцето два пъти не може да издъхне.

Не можеш да ме наредиш. Не се мъчи.

Пъзел съм, но частите не пасват.

Не съм ти ваза да ме залепиш. Но замълчи,

щом видиш раните, които не зарастват. 

© Зорница Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??