8.10.2022 г., 10:58 ч.

Опиянение 

  Поезия » Любовна, Еротична
801 2 0

Опиянение

 

Вино, любов, надежди и страст,

обич греховна, целувки в захлас.

Нощ озарена, луната блести,

очи се чернеят, дяволът не спи.

 

Телата се сливат, а той наблюдава,

тежко се диша, звуци надделяват.

Стон подир стон, грехът сътворен,

мъжът и девойката вече са в плен!

 

Опияняващи устни, голи души,

тласъци бурни, огън гори.

Горчиво вино и сладка наслада,

красиви движения идват от Ада.

 

Погледи страстни, думи гальовни

усмивки опасни, прегръдки любовни.

Чашите празни, ни капка остана,

опиянени до лудост, любовта е за двама!

 

Изгрев посрещна новия ден,

но споменът още не бе заличен.

Такива мигове остават навеки,

за да тръгнат и други по тия пътеки.

 

Тихо прошепна: „Беше прекрасно“,

той я погледна дълбоко и ясно,

прегърна я нежно, после отвърна:

„За тебе и в дявол бих се превърнал!“

 

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??