23.08.2007 г., 15:11 ч.

ОПТИМИСТИЧНА РАЗДЯЛА 

  Поезия
735 1 3
 

ОПТИМИСТИЧНА РАЗДЯЛА


Тук нищо няма за разбиране.

Тук нищо няма за разбиване.



Строшеното разбито е навеки,

вървиме двама, но в две пътеки

и няма драма, няма болка.

Избираш ти една посока.

На кръстопът се озовахме.

Избирам аз: „ до тука бяхме".

Тече животът и прелиства

на битието сребърните листи.

Защо тъжиш, сега росата

е в твоите очи, не по тревата.

Пусни ме, пътят ти те вика.

Там чака те на бъдещето лика

и нечие сърце очаква тебе,

напълно то ще те обсеби.

И нечии ръце очакват мен.

Тръгни по-смела в новия си ден.

© Мария Чомакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??