2.06.2018 г., 1:47 ч.  

Оптимистично 

  Поезия
394 0 0

За бога, заравяй – заравяй до дупка, за зли хора, заравяй, заравяй ги днес!

Със зинала паст и зъби изгнили, с коса душегубка, затриваща бъдещ прогрес.

Заравяй ги прави, затривай ги млади, заразо злокобна, що се лендзиш навред.

С усмивка разбита, с гримасата злобна, косматата морда вири все напред.

Разваляй, разкъсвай и мъртво и живо, забралата гной размажи я с кръв.

Дъвчи си червата и с вкус на урина, бон апетит – пригризи си и пъпната връв.

Лицемерна, но хищна, обратна и пищна – О, Стара Европо – проклета си ти.

© Александър Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??