Jun 2, 2018, 1:47 AM  

Оптимистично 

  Poetry
461 0 0

За бога, заравяй – заравяй до дупка, за зли хора, заравяй, заравяй ги днес!

Със зинала паст и зъби изгнили, с коса душегубка, затриваща бъдещ прогрес.

Заравяй ги прави, затривай ги млади, заразо злокобна, що се лендзиш навред.

С усмивка разбита, с гримасата злобна, косматата морда вири все напред.

Разваляй, разкъсвай и мъртво и живо, забралата гной размажи я с кръв.

Дъвчи си червата и с вкус на урина, бон апетит – пригризи си и пъпната връв.

Лицемерна, но хищна, обратна и пищна – О, Стара Европо – проклета си ти.

© Александър Митков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??