Orchids
Рисувам, когато пиша,
пиша, когато рисувам.
Дали не бъркам стила?
Машините подозирам,
полусляп в екрана се взирам,
не е да медитирам...
Къде ни е дилърът?
Не бе, небето ето го!
24 карата стомана.
Томада, подай коза,
Оркове и рози.
© Братан Всички права запазени