Nov 20, 2008, 10:13 PM

Orchids 

  Poetry
460 0 0

 

Orchids

 

Рисувам, когато пиша,

пиша, когато рисувам.

Дали не бъркам стила?

 

Машините подозирам,

полусляп в екрана се взирам,

не е да медитирам...

Къде ни е дилърът?

 

Не бе, небето ето го!

24 карата стомана.

Томада, подай коза,

Оркове и рози.

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??