3.10.2006 г., 12:36 ч.

Орелът 

  Поезия
550 0 7
( на децата ми)

Нека вятър да храни крилете ти
и във изворен облак да стъпиш,
да замира целта във очите ти
и мишена с душата да счупиш!
Нека тиха да ляга тревата
недостойна за твоите нозе…
Нека топли със знаци скалата
всяка нежност на твойто сърце!
…..

Над бездната богата на мечти!
Лети орлето ми, ЛЕТИ!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??