30.09.2011 г., 16:11 ч.

Орисана 

  Поезия » Любовна
570 0 2

Ориса ме добрата фея,

да бъда нежна и добра,

да срещна принца от мечтите,

да открия щастието в любовта.

 

Срещнах аз момчето от мечтите,

свързахме живота си в едно,

щастието наше поделихме,

в живота ни е всичко "най-добро".

 

Аз зная,че мечтата си ми ти,

аз зная, любовта във нас искри,

най-хубавото в тоя свят си ти,

мъжът от моите мечти.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??