Ориса ме добрата фея,
да бъда нежна и добра,
да срещна принца от мечтите,
да открия щастието в любовта.
Срещнах аз момчето от мечтите,
свързахме живота си в едно,
щастието наше поделихме,
в живота ни е всичко "най-добро".
Аз зная,че мечтата си ми ти,
аз зная, любовта във нас искри,
най-хубавото в тоя свят си ти,
мъжът от моите мечти.
© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.
Бъди щастлива!