9.03.2013 г., 12:21 ч.  

Орисница 

  Поезия
403 0 0

 

Тази Орисница пак е дошла,                                                                                                       

с взлом  нахлу в моя дом без покана.                                                                               

Разби на парченца мойта врата,                                                                                               досега в балдахин обкована.                                                                                                   

Не я искам да влиза в Дома -                                                                                                   

да превзема, троши и да граби                                                                                               

от моята нежна и крехка душа                                                                                             парченцата с обич събрани!                                                                                                       Разпиля ги на пух и на прах                                                                                                     песъчинките златни, а после...                                                                                                 

ти какво ще броиш, че от тях                                                                                                     

не остана и кратичък спомен.

                                                                                                                                                                                                                                       

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??