22.04.2017 г., 21:05 ч.

Орлово гнездо 

  Поезия
301 0 0

Там, където гнездят орлите,

По-високо от всяка земна мисъл,

по-далече от всичко на света.

 

Там, където гнездят орлите,

където не може да стигне куршум,

нито поглед, нито дори стрела.

 

Там, където гнездят орлите,

там ще отлетя аз някога,

там ще се рея и ще кръжа.

 

Наречи го, ако искаш, ад или рай,

Аз го наричам свобода.

Там, където гнездят орлите.

 

Там ще отиде моята душа.

Шия си костюм от пера.

Готвя се да отлетя...

© Ваня Накова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??