30.12.2013 г., 0:09 ч.

Още една сентенция 

  Поезия » Философска
287 0 0

Човекът е глупак,
когато не разбира...
И в чуждите интриги
неканен се навира!
А лудият е луд
и нищо не го спира,
твърди, че е прочут,
и  със  това умира...
Дребнавият човек
на дребното  се спира
и от дърветата
 гората не намира.
А пък крадците често
средства не подбират,
кълнат се в нещо честно
и да крадат не спират!
А българите злобни
за чуждото умират
и приказки отровни
за другите намират!
А наш`те политици,
пладнешки обират!


© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??