8.02.2018 г., 16:33 ч.

Още епиграми 

  Поезия » Епиграми
502 0 3

1/Тук  всички всеки критикува
и по вдовишки все реве,
над чуждия проблем умува,
а над своя си не ще!

 

2/Не можем да се разбере ме,
щом този ген ни сполети,
не можем злото си до спре ме!,
на всичко все се инатим!

 

3/ Такава злоба, да ви кажа,
аз нямам смелост да покажа,
такива плюнки,кръв и пот
 и то сред целия народ!
През  труповете  ни минават,
докато ни за управляват!!!

 

4/Макар с душата на поет
и вещ във всякакви изкуства,
но той в душата е  проклет
и носи всякакви налудства!
    07.07.2014г.Драгойново

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??