9.10.2007 г., 10:13 ч.

Още ли ме искаш? 

  Поезия
757 0 7
 

                               Още ли ме искаш?

                                   


                        Има ли прошка?... Или разпятие?...


                        ... Има... В твоите обятия...


                        Те са и пристан, и клада...


                        В тях се чувствам силна и млада!


                        Твоите думи - пиршество за душата ми...


                        Като облак емоции - неръкотворни...


                        Спуска се бързо над мен, заслонява ме...


                        После се пръска на своите атоми...


                        Пълни ми шепите, аз ги разплисквам...


                        Още ли мен - непохватната, искаш?


             

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??