~~*~
ИМАЛО Е НЯВГА~*
Така започват всички приказки добри...
Едно градче...
Едно Вълшебно Господарство,
Градящо в себе си
Дворци-Мечти~*
Там било
едно безкрайно лято...
Нямало тъга, а само дъжд
От топла нежност -
Избликнал в нечии очи~*
Имало и езера
Изпълнени със благост -
Струяща радост...
Копнежност дишала
В красивите човешки дни~*
И с даващото
Светло Утро,
Отваряла очи
И Любовта...
Разресвала косите си
С гальовни пръсти
И сплитала ги после
В едно с любовна мисъл,
Овързвала ги с чувства
И цветя~*
Дааа...
Имало е нявга,
Но има и сега
Във всеки дом
Човек с Мечта любима~*
Любов издишва всяка -
И най-мъничката твар...
И буболечето,
И паячето с крехките крачета...
И камъчето,
стаило дъх встрани на път огромен -
Трубадур докосващ,
Изписващ страниците
В нечия Душа~*
Самотата пък...
Изобщо не била,
Защото Някой нея пък
Наричал все:
„ЛЮБИМА!!!”-
И ласкаво държал я за ръка~*
~*&*~
Имало е нявга...
ТАКА ЗАПОЧВАТ ВСИЧКИ
ПРИКАЗКИ ДОБРИ~*
Един Човек с голяма Вяра
И благи,
Топли...
ДАВАЩИ ОЧИ~*
В ръцете си,
Привързани със цветни връзки -
Мечти държал...
И с пръстите си нежно-дръзки
Поставял ги на всекиго в гръдта~*
после ги поливал с Чувства
И ги прегръщал през Нощта~*
А тъй отгледана,
Мечтата пъстра...
Разцъфвала с Вълшебна красота~*
ИМАЛО Е НЯВГА~*
Така започват всички приказки добри...
Една Душа-жена...
С криле на цветна пеперуда,
Почти невидима за многото очи,
Която щом до рамото на Някой...
Поспирала за миг...
В Сърцето му избухвал силен пламък,
А Той прошепвал си:
„Всеки човек, който докосвам
Аз трябва да оставям
ЩАСТЛИВ!”
~*
04 юни 2011 г
ОЩЕ ЛЮБОВ~*
(движението на гърдите ми)
http://vbox7.com/play:4a671d73
© Л-Е Всички права запазени