13.07.2013 г., 14:45 ч.

Оскар 

  Поезия
1040 0 20

 

На теб, която нежно ме обичаш

със бялата отдаденост на ангел,

с очите и сърцето на момиче

и с искреното чувство на приятел,

на теб, която с мекото си тяло

извайваш от ръцете ми прегръдка

и двама ни превръщаш в нещо цяло,

превземайки ме стъпка подир стъпка,

на теб, която, без да си актриса,

във филма на живота ми царуваш,

владееш най-сърдечните ми мисли

и стъпваш в най-дълбоките ми чувства,

на теб, благословената от слънцето

и златните звезди на небосклона,

поднасям с преклонение безмълвно

един Оскар за главна женска роля.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??