8.03.2017 г., 22:46 ч.

Осми март 

  Поезия » Гражданска
825 1 2

                                                     Осми март

 

Осми март е ден на мама,

друга като нея няма.

В трудни и студени дни,

тя за мене мисли, тревожи се и бди. 

Обичта и към мен е голяма,

най-голямо място в сърцето ми е за мама.

Тя е искрена, обича от сърце,

няма маска върху нейното лице.

Тя родила ме е и отгледала без да се вайка,

жена дребна, но голяма – моята майка.

Подарявам ти стих вместо цвете този ден,

един ден в годината необикновен.

Ти си най-доброто нещо за мен,

мислиш за мен и се грижиш ден след ден.

Имам синове и те майка си имат една

някога заедно и подарявахме цветя!

Колко важни са ласката, обичта на мама,

като майчината обич друга няма.!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??