7.03.2008 г., 18:34 ч.

Осмомартенско 

  Поезия » Гражданска
675 1 11

 

Кой казва, че жените са вълни,
напуснали домашните окови?!
Жените са вълни, на път,
но носят вечно своите тегоби!

 

Жените са ту плахи и незрими,
жените нежни са и са красиви.
Понякога без глас крещят,
но около тях върти се все светът.

 

Жените са богини на Земята,
и най-красивите цветя.
Жените са жени, защото
умират в болка, но възкръсват- всеки път!

 

Сестри на вятъра са, и вълни в морето,
но винаги запомнят дом и чест.
Дори когато са далече бреговете,
оковите остават - да тежат...

 NG/nnn

06 март 2008

                                               п.с. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ ОТ САЙТА!

                                                  

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??