13.08.2009 г., 12:35 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
792 0 1

Погледнеш ли в очите ми, ще видиш

светът, събран във кукленските ириси.

Загледай се във тях, ще се откриеш,

ще се познаеш, без да питаш ти ли си.

 

Мини през огъня на лудите ми мисли,

стопли душата си в пожара, изгори!

Повярвай в приказните мои истини,

не се страхувай! Просто остани...

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??