Aug 13, 2009, 12:35 PM

Остани 

  Poetry » Love
801 0 1

Погледнеш ли в очите ми, ще видиш

светът, събран във кукленските ириси.

Загледай се във тях, ще се откриеш,

ще се познаеш, без да питаш ти ли си.

 

Мини през огъня на лудите ми мисли,

стопли душата си в пожара, изгори!

Повярвай в приказните мои истини,

не се страхувай! Просто остани...

© Зорница Петровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??