12.11.2007 г., 13:02 ч.

Остани  

  Поезия » Любовна
790 0 6
Целувай ме,
докато устните не са в лед сковани.
Прегръщай ме,
докато ръцете не са в рани.
Дори сърцето ти да спре да тупти,
ти ще живееш в нашите мечти,
Моя любов...
Живея за теб
и пиша ред, след ред,
Моя любов...
Докосвай ме,
докато болестта не те е убила.
Обичай ме,
докато смъртта не те е ранила.
Сълзите ми капят по лицето ти,
опитвам се да съживя сърцето ти.
Хвани ръката ми,
не ме оставяй сама.
Спаси душата ми,
не ставай част от пепелта!

© Завинаги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??