25.05.2013 г., 20:02 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
504 0 0

И може би трябва да спреш с въпросите към мен

и да потърсиш отговорите в себе си.

Да спреш да питаш „защо” и „какво”

и да го направиш друго.

Преследват ме сенки и теб те превръщам в такава,

не искам да изчезнеш, но сякаш и сега те няма.

Уморена съм да нося сили за двама,

уморена съм да давам радост, която да остава все встрани.

Нямам думи да изкажа, всичко нося го в очи,

а преди отново да избягам, тихичко повтарям „Остани...”

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??