9.06.2009 г., 18:54 ч.

Остани... 

  Поезия
475 0 1

Отдалечаваш се от мен.

Губя те! Как да те спася?

Чудя се - може някой ден

да разбереш - грешиш сега.

 

Избираш грешната приятелка.

Слушаш грешния съвет.

Аз никога не съм била предателка,

и винаги ще съм до теб.

 

Чудя се дали ранена,

с разкъсана душа,

ще се върнеш пак при мене,

да превържа раната.

 

Приятелко, недей си тръгва.

Остани, недей греши.

Когато той сърцето ти изтръгва,

аз съм тази, дето ще те подкрепи!

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тежки са такива ситуации.. поздравявам те за хубавото стихо!
Предложения
: ??:??