26.12.2010 г., 2:10 ч.

Остани си винаги така 

  Поезия » Друга
959 0 10

ОСТАНИ СИ ВИНАГИ ТАКА

 

Светът, от злоба посивял,

пред теб виновно поглед свежда.

Нащърбена, земята се оглежда

в очите ти.

                         И сваля сивия воал!


 

Сърцето ти, дарило нежността

на хиляди невярващи създания,

като последен пристан

                                    сбира отчаяния,

и грозното превръща в красота!


 

За верността си удари получи,

за истината - злоба и лъжа.

Но остани си винаги така!

Без теб светът

                ще бъде стар и скучен!

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??