4.02.2008 г., 19:04 ч.

остава 

  Поезия » Друга
505 0 7

грозд
с едри бистри зърна
натежали от сок
отронват се
от полъха на вятъра
едно
по едно
падат в скута
а от очите капе
студена светлина

в ръката остава
сухата чепка
на спомена


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??