Feb 4, 2008, 7:04 PM

остава 

  Poetry » Other
508 0 7

грозд
с едри бистри зърна
натежали от сок
отронват се
от полъха на вятъра
едно
по едно
падат в скута
а от очите капе
студена светлина

в ръката остава
сухата чепка
на спомена


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??