6.10.2018 г., 22:21 ч.

Сърцето си ти давам 

  Поезия » Любовна
472 0 0

Обичам този зимен град,

обичам го планинският курорт

където туристи от цял свят

остават за почивка и ски спорт.

 

Скрих се тук. Не дойдох просто за почивка

и без срам забравих своето море,

но ти върна забравената ми усмивка

и плени завинаги моето сърце.

 

Душата ми студена от дълъг сън събуди

да обикаля улиците на твоите дълбини.

Да не е самотна събра и двама луди

да изкачват върховете на високите ти планини.

 

Тук срещна ме със моята любов,

тук за пръв път пих вино от малини.

Тук даде ми и твоята благослов.

Че те забравих Варна, моля те прости ми!

 

Сега ти си моят град

И не бих се върнала назад.

Обичам да те гледам цял по пълнолуние

и да те изкачвам и изследвам до безумие.

Тук, искам да остана в Банско

И да гръмнем тук двама първото си шампанско.

Пред твоята красота аз цяла се предавам

И сърцето си при теб оставям.

Оставам тук.

 

 

 

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??