Оставете ме сам.
Вземете си думите, вятъра.
Оставете ме,
дрипаво чучело есен
в празна градина.
Гърбав от чакане хълм накрай пътя.
Лодка на пясъка.
Изгубена ръкавица.
Сам.
Оставете ме сам,
да си кажа аз няколко думи.
© Райчо Русев Всички права запазени
другото е тих вятър, нежен дъжд и болка.
Райсън...