Jul 28, 2009, 8:45 AM

Оставете ме сам 

  Poetry » Other
759 0 10

Оставете ме сам.

Вземете си думите, вятъра.
Оставете ме,
дрипаво чучело есен
в празна градина.

Гърбав от чакане хълм накрай пътя.

Лодка на пясъка.

Изгубена ръкавица.

Сам.
Оставете ме сам,
да си кажа аз няколко думи.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??