23.07.2008 г., 23:11 ч.

Остави... 

  Поезия » Любовна
605 0 2
Остави...
Остави ме
болката
да отболи...
Не рови дълбоко!
Знаеш ли -
споменът горчи.
Забрави!
Забрави
за
самодивските коси,
недокоснатите
устни,
натъжените очи...

Замълчи...

думите ти са олово,
замълчи!
През сълзи те гледам,
но дали
това си ти...
Ще блести.
И последната
сълза
ще заблести,
без да знае,
че последния си
път
върви.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??