Jul 23, 2008, 11:11 PM

Остави... 

  Poetry » Love
687 0 2
Остави...
Остави ме
болката
да отболи...
Не рови дълбоко!
Знаеш ли -
споменът горчи.
Забрави!
Забрави
за
самодивските коси,
недокоснатите
устни,
натъжените очи...

Замълчи...

думите ти са олово,
замълчи!
През сълзи те гледам,
но дали
това си ти...
Ще блести.
И последната
сълза
ще заблести,
без да знае,
че последния си
път
върви.

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??