27.11.2008 г., 23:02 ч.

Остави ме да вляза 

  Поезия » Любовна
581 0 3
Една врата за мене се отвори,
пое ме в своите ръце.
И вместо сбогом, тихо заговори,
прошепна нещо, от сърце.


Ела приветствай ме, вземи ме,
че само твоя ще съм аз.
С кратките целувки упои ме,
ела, твоя да съм аз.


Не затваряй тъй бързо вратата,
остави я да зее, за мен.
Нека единствената позната
да влезе и падне във плен.


Остави ме да мина портала,
да нанеса поражения в теб.
Любовта не бих опознала,
ако не съм близо до теб.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво
  • Поздрав за чудесният стих!
  • Всеки има своите шансове в живота, но не винаги те ни се струват възможни за преживяване. Не губи надежда, това е най-важното. Иначе стихът ти е много искрен и според мен недоизказан. Поздрав!
Предложения
: ??:??