9.02.2008 г., 13:53 ч.

Остров Лесбос 

  Поезия » Еротична
1085 0 8

Вече те докосвам.
Но те искам
не на пристъпи,
а бавно.
Бавно.
Нежността ми,
тънка като мисъл,
чака капка бисерна -
тогава
пак ще можем
заедно да пием
тази ласка,
дето ни погубва.

А пък сетне -
по една ракия.

Да не би
случайно
да се влюбим.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??