4.12.2006 г., 19:44 ч.

"Осъден" 

  Поезия
463 0 0


Осуден от съдби злочести
Ти гузен към смъртта си ще вървиш
Потъваш в свойта тиня
Оптивйки се от бездната да изпълзиш
От кал направен си човеко
И теб в калта ще погребем
Аз - Бога проклинам те навеки
Във тоз изкуствен свят да си роден...
Смърт! Заспивай!...

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??