Dec 4, 2006, 7:44 PM

"Осъден" 

  Poetry
490 0 0


Осуден от съдби злочести
Ти гузен към смъртта си ще вървиш
Потъваш в свойта тиня
Оптивйки се от бездната да изпълзиш
От кал направен си човеко
И теб в калта ще погребем
Аз - Бога проклинам те навеки
Във тоз изкуствен свят да си роден...
Смърт! Заспивай!...

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??